Duurzaamheid

Duurzaamheid is een breed omvattend begrip waarin wij maatschappelijke betrokkenheid centraal stellen. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met de wereld om ons heen en daarin maatschappelijk te ondernemen. Voor ons staan mensen en milieu daarin centraal. Wij zijn daarom ook trotse partner van MVO Nederland

Wat betekent duurzaam voor ons?

Door de juiste balans te vinden in het leveren van hoogstaand kwalitatief schilderwerk, reïntergratie en milieu bieden wij u niet alleen onze diensten aan maar geven wij u ook de kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Als u bij ons uw schilderwerk uitbesteedt helpt u mensen die op de arbeidsmarkt moeite hebben om aan een baan te komen. Deze groep valt vaak overal buiten, doordat zij een beperking hebben, op leeftijd zijn of gewoon in een verkeerd nestje zijn geboren. Onze missie is om deze mensen aan een baan te helpen en een opleiding aan te bieden als schilder, zodat zij weer positief de toekomst in gaan en iets op kunnen bouwen. Wat levert het u op? U kunt met een goed gevoel van uw nieuwe schilderwerk genieten!